Op vrijdag 8 november 2019 was er De Veiling van Obdam in dorpshuis De Brink

Victor Gymsportvereniging Obdam en Stichting Jeugdwerk Obdam deden dit jaar mee met De Veiling.

De Veiling heeft het fantastische bedrag van € 47.189,- opgeleverd.

Hartelijk dank allemaal, het was geweldig!
Grandioos wat een topavond!

Vrijdagavond 9 november was weer de jaarlijkse veilingavond.

Om 20.00 uur bracht Ben Appel het eerste koopje onder de hamer en rond 13.00 uur passeerde de laatste kavel. Samen met Rick de Vries wisten ze op ongekend enthousiaste wijze de mensen tot de koop te verleiden.


Het loopt al lekker vol

Heel blij waren we met de grote opkomst van de jeugd, want de jeugd heeft de toekomst! Er werd door hen ook flink geboden. Tijdens de pauze trok pastor Bert de drie winnende loten. De winnaars kunnen genieten van een diner bij een van onze drie restaurants in het dorp.

Op verschillende kavels werd grif geboden, zoals de zomerse wijnproeverij van de fam. Groenveld of het VIP-dinnerevent bij kampvuur van stichting Jeugdwerk. Ook het vakantiehuis van de fam. Hoedjes ging voor een beste prijs. En natuurlijk deden de quiz- keez- biljart- of andere gezellige avonden het ook prima. Ook werd er goed geboden op je laten wassen, knippen of scheren bij Heerenkapper Immink onder het genot van een drankje en bitterballen. Maar de klapper van de avond was de traplift van Devi Stairlifts. Gratis gemonteerd en onbeperkt gebruiken. bracht €2500,- op. Alles werd op twee schermen getoond zodat iedereen wist wat er werd aangeboden. Hoog op zijn stoel zat Gerard Broersen achterin de zaal om alle kopers die boden in de gaten te houden en voorin deden de leden van het Veilingcomitë dat samen met Alfons Demaret van Appel notarissen.

Vele vrijwilligers waaronder Gymsport Obdam en Stichting Jeugdwerk zorgden voor een snelle afhandeling van de gekochte kavels.

Om 1.00 uur kwam voorzitter Joan Peerdeman met de uitslag van de opbrengst €47.189,- !!! Een zeer geslaagde Veiling.

De slogan 'Van Obdam, voor Obdam' hebben jullie allemaal weer helemaal waargemaakt!

Nogmaals onze hartelijke dank aan alle vrijwilligers, bedrijven en iedereen die deze veiling weer tot een groot succes heeft gemaakt.

En we zeggen met een gerust hart: tot volgend jaar!

Het Veilingcomité